Home Over ons Onze diensten Zakelijk Contact

Aanvraag hypotheekofferte


Comfortabel wonen met de laagste maandlasten.

Of u nu voor het eerst een huis koopt, verhuist naar een nieuwe koopwoning of u uw hypotheek wilt oversluiten. Noorder Staete Assurantiën biedt u in alle gevallen een oplossing. Uw eigen wensen en situatie bepalen de hypotheekvorm die bij u past. 

Het kopen van een huis is een belangrijke en grote financiële beslissing. Daarom is het dus belangrijk dat u zich deskundig laat adviseren en de juiste hypotheek uitzoekt. Door de goede samenwerking met diverse geldverstrekkers zijn wij onafhankelijk. 

Als Noorder Staete Assurantiën hebben wij een samenwerkingsverband met Zantman Makelaardij, om de dienstverlening voor aspirant kopers te optimaliseren.

Wat kunt u van ons verwachten:
- deskundig, onafhankelijk en op maat gesneden advies
- kwalitatieve en persoonlijke begeleiding
- samenwerking met een professionele makelaardij (NVM)

Ga naar ons offerteformulier en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Wilt u liever een persoonlijk gesprek? Neem dan contact met ons op voor een afspraak.

Onze dienstverlening gaat verder dan het alleen maar afsluiten van een hypotheek. Ook na het verkrijgen van uw hypotheek kunt u bij ons terecht voor invullen van uw belasting aangifte of het verzorgen van uw voorlopige teruggave.Wat is uw Maximale hypotheek?

Klik hier om uw maximale hypotheek te berekenen. Bij "rente" vult u in de actuele rente van de geldverstrekker met een duur van 10 jaar.De Second Opinion Hypotheek!

Wellicht hebt u al een adviesgesprek gehad en denkt u de juiste keuze van hypotheekvorm al te hebben gemaakt.

Net als bij de dokter wilt u soms ook weten of het advies van een bank of hypotheekadviseur wel zo betrouwbaar is of dat zij wellicht iets over het hoofd hebben gezien. Aarzel geen moment en vraag geheel vrijblijvend een Second Opinion aan voor de hypotheek van uw nieuwe woning. Een spreekwoord zegt het al "niet geschoten is altijd mis".

Schroom niet en neem contact met ons op voor een Second Opinion.

Omdat wij u zo goed mogelijk van dienst willen zijn bieden wij u op onze website diverse online hulpmiddelen waarmee u zich kunt oriënteren op onze diensten en op de producten die wij bieden. Wij benadrukken dat wij daarnaast altijd klaar staan om u met onze persoonlijke adviezen te begeleiden in het nemen van de juiste beslissingen.

Aanvraag offerte hypotheek. Zie hoeveel u kunt besparen op uw hypotheekKies andere verzekering

Klantenservice