Home Over ons Onze diensten Zakelijk Contact

De RegioBank


Alles onder één dak


Noorder Staete Assurantiën is een onafhankelijk financiële adviesorganisatie en Zelfstandig Adviseur van RegioBank. Ons doel is om onze klanten in Burgum en in de regio te voorzien van een deskundig en passend financieel advies. Zonder poespas zoeken wij voor u naar een oplossing voor uw specifieke situatie. Daarbij houden wij rekening met uw wensen. Voor nu en de toekomst.

Betalen, sparen, hypotheken en beleggen: RegioBank biedt u gunstige tarieven en heldere voorwaarden. RegioBank combineert praktisch alle moderne bankproducten met de persoonlijke dienstverlening van uw eigen Zelfstandig Adviseur bij u in de buurt. Iemand dichtbij die uw regio goed kent en een sterke binding heeft met de omgeving. Bij wie uw financiën in goede en betrouwbare handen zijn.

Wilt u uw financiële situatie eens tegen het licht houden? Hulp bij het op orde brengen van uw administratie? Wilt u advies over uw hypotheek, beleggingen, betaalrekening, sparen of uw verzekeringsportefeuille? Wij nemen graag de tijd om u uitgebreid te adviseren.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. RegioBank en daarnaast SNS, BLG Wonen en ASN Bank zijn handelsnamen van de Volksbank N.V. Deze merken vallen onder de bankvergunning van de Volksbank N.V. Het geld op uw rekeningen bij SNS, BLG Wonen, ASN Bank en RegioBank wordt bij elkaar opgeteld. Al dat geld samen is tot maximaal € 100.000 gegarandeerd.

Direct persoonlijk advies? Maak een afspraak of loop binnen. U bent van harte welkom!

Kies andere verzekering

Klantenservice

Klik hier om naar de Regiobank te gaan